ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ COFFEE ROASTERY ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Όλα ξεκίνησαν το 2009 όταν το Coffee Speciality άνθησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η αναζήτηση μια κούπας με καλό καφέ έγινε κάτι παραπάνω από ένα απλό trend. Από τότε η αγάπη μας για τον καλό καφέ μεγαλώσε μέρα με τη μέρα μαζί με τη συνεχή αναζήτηση για εξέλιξη της τεχνικής μας και της γνώσης μας. Σήμερα είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία μας μπορεί να εγγυηθεί σε κάθε πελάτη ότι κάθε κούπα καφέ από τα χέρια μας θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την ικανοποίηση των αισθήσεων, είναι κομμάτι του οράματος και της αποστολής μας. Η συνεχής επαφή με τους φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη δημιουργία και την προσφορά ποιοτικών προϊόντων, και η εξερεύνηση γεύσεων και αρωμάτων γέννησε την επιθυμία για ένα χώρο συνάντησης και γαστρονομικής απόλαυσης. Το 2019 δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο, στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει οίνους από όλη την Ελλάδα αλλά και επιλογές από τον παγκόσμιο αμπελώνα, αποστάγματα, μπίρες τοπικών ζυθοποιών και εισαγωγής, ξηρούς καρπούς και εδέσματα εξαιρετικής ποιότητας. Δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μοναδικά φρεσκοκαβουρδισμένα χαρμάνια καφέ που με αγάπη και μεράκι φροντίζουμε καθημερινά να σας προσφέρουμε.

Με όραμα να ξεχωρίσουμε σαν ένα από τα καλύτερα Roastery παγκοσμίως και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με φίλους και πελάτες.
Και μία μόνο αποστολή, να ανακαλύπτουμε τους καλύτερους καφέδες από όλον τον κόσμο που να αντιστοιχούν στα ποιοτικά μας κριτήρια.